Van dieet naar die-eet-alles

Wil jij ook alle standaard diëten de deur uit doen en werken aan een blijvende gezondheid voor jezelf zonder alle restricties die bij diëten horen?

Afvallen moet makkelijk zijn en moet je met plezier beleven. En zo kun je dat vanaf nu ook doen! Diëten is voor even, je leefstijl en eetgewoonten veranderen is voor altijd en de rest van je leven.

Heb je jezelf de volgende vraag al wel eens gesteld: “Is afvallen een doel of een middel?”

Als we veel mensen vragen wat hun doel is dan vertellen ze vaak dat ze willen afvallen. Hierop volgt de vraag; waarom zou je dan graag af willen vallen? Velen geven het antwoord dat ze graag lekkerder in hun vel willen zitten. Eigenlijk is je doel dus lekkerder in je vel zitten. Als middel gebruik je hiervoor dat je wat kilo’s verliest.

Als je als doel stelt om af te vallen dan ga je jouw resultaat op de weegschaal koppelen aan hoe jij je voelt. Ben je niet afgevallen? Dan zit je dus niet lekker in je vel. Je focust je te veel op het doel afvallen. Als het resultaat op de weegschaal niet zichtbaar is, balen veel mensen hiervan. Dit zorgt vaak voor terugval in oude gewoonten en zo is de cirkel rond en krijgen we dus het welbekende tafereel: het jojo-effect. Dit gaan we dus niet meer op deze manier doen! We gaan ons focussen op het echte doel: lekkerder in je vel zitten!

Afvallen start bij jou in je hoofd. De weegschaal vertelt je dan wel het fysieke resultaat, maar je lijf vertelt je hoe je je voelt. De spiegel geeft de reflectie van je energie en hoe je je voelt.

Veel mensen vinden het erg moeilijk om hun gezondheid blijvend te verbeteren. Korte diëten werken vaak eventjes goed, het afvallen lukt, maar dit op de lange termijn vol blijven houden? Wij willen graag samen met jou de strijd aan gaan om je gezondheid blijvend te verbeteren.

Wij hebben speciaal voor jou een project geschreven waarin je veel meer leert over het maken van gezonde keuzes. Waarom heb je eiwitten, koolhydraten, vetten en voedingsvezels nodig? Door middel van deze kennis en wekelijkse opdrachten hopen we dat het jou lukt om je gezondheid te verbeteren. 

We willen door middel van dit traject uit de dieet-modus komen! Niet meer alle restricties van dingen niet mogen eten maar juist een keer een frietje eten met het gezin of die lekkere reep chocolade opeten! 

Als je er voor kiest om deel te nemen aan ons project kies je voor meer energie en 100% resultaat op de lange termijn door je gewoonten blijvend te veranderen. We gaan dit doen met een stapsgewijze aanpak, we gaan je leren om dagelijks de beste keuzes te maken, waardoor je trots kunt zijn op je lichaam en vol zelfvertrouwen in het leven komt te staan.

Wil jij met ons de strijd aan gaan of wil je hier meer over weten? Neem contact op met de diëtist in jouw dorp of vul ons contactformulier in!