Samen zoeken we naar jouw ideale balans

Samen zoeken we naar jouw ideale balans
Gezond leven en lekker kunnen genieten; beide zijn de basis voor een blijvende en gezondere leefstijl. Zonder gezonde keuzes geen gezond lichaam en zonder een prettige leefstijl geen blijvend resultaat. Samen zoeken we naar jouw ideale balans.

Even streng zijn voor jezelf is niet zo moeilijk, maar de vraag is: hoe lang houd je dat vol? Nooit meer een wijntje, een biertje, een gebakje of uit eten… dat is toch geen kwaliteit van leven! We streven naar een blijvende verandering en langdurig resultaat.

Onze bedoeling is niet om mensen aan het lijntje te houden. Door mensen bewust te maken van hun keuzes, worden ze uitgedaagd zelf te zoeken naar mogelijkheden om gezonder te leven. Zelf verantwoordelijkheid nemen is de sleutel tot succes!

Het eerste gesprek
Kom je voor de eerste keer dan starten we met een intakegesprek. Dit is nodig om je hulpvraag goed helder te krijgen. Wat speelt er, wat wil je bereiken, op welke manier en waar moeten we rekening mee houden? Hoe duidelijker het is wat we van elkaar kunnen verwachten, des te beter is het voedingsadvies persoonlijk en op maat te maken.

Dieetadvies op maat
We hechten veel waarde aan het stellen van haalbare doelen. Er is niets frustrerender dan jezelf doelen stellen die later niet haalbaar blijken te zijn. Het geeft je juist een super goed gevoel als je vanaf nu elk doel dat je jezelf stelt wel haalt! Anders is een dieet niet vol te houden. Gericht op jouw voedingswensen maken we een dieetadvies op maat. Samen komen we zo tot een behandelplan dat aansluit bij je doelen en dat ook resultaat laat zien in een tempo dat bij jou past.

Het eerste gesprek zal ongeveer 1 uur duren, het vervolg van de begeleiding plannen we in overleg. Heb je na één gesprek voldoende informatie ontvangen om zelf verder te gaan, of heb je juist een stok achter de deur nodig? Alles is bespreekbaar.

Is het niet mogelijk om naar één van onze locaties te komen, dan kunnen we ook bij je thuis komen. Dit moet dan wel op de verwijsbrief van de arts staan.

Bio-impedantiemeting
Het is ook mogelijk meer inzicht te krijgen in je lichaamssamenstelling door middel van onze bio-impedantiemeter. Zo'n meting geeft een beeld over de hoeveelheid vetmassa en vetvrije massa.